20 lucruri pe care sa le stii inainte sa lucrezi la Webhelp

Iata cele mai importante 20 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa lucrezi la Webhelp Romania.
1. Webhelp este primul angajator francofon din Romania, peste 90% dintre angajatii nostri sunt buni cunoscatori ai limbii franceze. Avem zeci de job-uri pentru cunoscatorii limbilor franceza,italiana, engleza si germana.
2. In Romania, ne desfasuram activitatea in 6 sedii, toate situate in zone centrale, usor accesibile: trei sedii in Bucuresti si cate unul in Iasi, Galati si Ploiesti.
3. Webhelp este o companie de tip BPO (Business Process Outsourcing) si BPO2 (Business Process Optimizing and Outsourcing), cu proiecte de voce si  non-voce.
4. La Webhelp echipa este foarte importanta, pentru ca unitatea reprezinta forta noastra.
5. Punem pret si pe punctualitate. Incepi programul la o ora fixa si pleci exact atunci cand ti se termina programul.
6. Oferim recunoastere colegilor merituosi. Anul trecut, peste 100 dintre colegii nostri au fost promovati.
7. La Webhelp poti lucra in domenii variate, pentru ca avem proiecte de : Telecomunicatii, Turism, Beauty, e-Commerce si servicii digitale de marketing.
8. La Webhelp ai un loc de munca sigur, pentru ca lucrezi in domeniul care a cunoscut cea mai mare dezvoltare de pe piata, cu o crestere constanta in ultimii ani!
9. La Webhelp stim sa ne recompensam toti colegii, indiferent de vechimea pe care o au in echipa.
10. Rezultatele tale sunt appreciate. Indiferent de vechimea pe care o ai in echipa, iti oferim prime, bonusuri si promovari. Pentru ca meriti!
11. Suntem una dintre putinele multinationale in care te poti angaja chiar daca nu ai mai avut, pana acum, un job. Conteaza sa vorbesti corect si curent o limba straina!
12. Pentru ca vrem sa ai o cariera de succes, iti oferim sedinte de coaching individual, training in echipa si cursuri de limba franceza, toate gratuite.
13. Lucrezi alaturi de profesionisti care vor investi in pregatirea ta.
14. Ai flexibilitatea de a-ti alege turele de lucru, pentru a ajunge la cursuri, la examene sau pentru a iti rezolva diverse subiecte personale. La Webhelp beneficiezi de intelegere atunci cand stabilim impreuna programul.
15. Iti dezvolti abilitati de comunicare si dobandesti experienta valoroasa.
16. Ai in echipa vorbitori nativi de limbi straine. Astfel ca, lucrezi intr-un mediu cosmopolit, interesant, divers si sigur vei invata foarte multe lucruri, chiar si in pauza de masa.
17. Impreuna cu Webhelp Romania poti sa faci lucruri care conteaza pentru societate. «We care by Webhelp» este programul prin care desfasuram numeroase actiuni de voluntariat/CSR. Pana acum am plantat zeci de copaci, am facut donatii, am ajutat sute de copii si ne-am implicat in ateliere si evenimente care sprijina insertia persoanelor cu dizabilitati.
18. Te bucuri de un mediu de lucru placut. Periodic organizam concursuri cu premii, petreceri si evenimente simpatice, sedinte de masaj, ateliere de dezvoltare personala etc
19. Ca angajat, beneficiezi de cardul Webhelp People, ce iti ofera reduceri si promotii la numerosi furnizori.
20. In fiecare zi, invatam, ca si tine, cum sa fim cei mai buni si de fiecare data ne mandrim cu munca noastra.