Cursuri gratuite de franceză dacă vrei să lucrezi la Webhelp România


cursuri gratuite franceza 2Dacă ai venit la Webhep România, dar nu ai trecut de testul de limba franceză, ai șansa de a-ți perfecționa, gratuit, cunoștințele de limba franceză și de a semna un contract pe durată nedeterminată cu Webhelp. Pentru că Webhelp România, în parteneriat cu Institutul Francez, a lansat un proiect inedit adresat celor care vor să lucreze la Webhelp, dar nu au un nivel foarte bun al limbii franceze.

Astfel, Webhelp România organizează, la sediul companiei, cursuri gratuite de limba franceză!

Ce trebuie să faci pentru a participa la cursurile gratuite de franceză?

Dacă ai venit să te angajezi la Webhelp, dar ai primit o notă mică la testul de limba franceză, înscrie-te la cursurile gratuite organizate de companie. Costurile acestei formări sunt suportate integral de Webhelp România, iar pregătirea este asigurată de un profesor din cadrul Institutului Francez.

Cursul gratuit de limba franceză organizat de Webhelp celor care vor să se angajeze în companie se desfășoară în regim intensiv: 30 de ore pe săptămână, timp de 3 săptămâni. Acestea se organizează la sediul companiei, iar prima sesiune este în plină desfășurare.

Nu uita! Următoarea sesiune este stabilită pentru luna ianuarie! Vino fără emoții la Webhelp să dai testul de limba franceză și intră în marea echipă a companiei!