EXCLUSIV: Grupul Webhelp a realizat cea mai mare achiziție din 2015: doua companii din Europa cu sedii in România, Germania, Elveția, Polonia, Austria si Italia

Grupul Webhelp a anunțat, azi, achiziția a două companii importante din Europa. Astfel, chiar în luna în care Webhelp aniversează 15 ani de la înființare, fondatorii Olivier Duha și Frédéric Jousset au anunțat că au fost cumpărate două companii mari, ai căror clienți sunt, deja, Nestlé, Swisscom, Austria Telecom, HP, Cisco sau Microsoft.

Cumulate, cele două companii reprezintă o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de euro, 2000 de angajați și 6 zone geografice acoperite.

Cu aceasta achiziție – cea mai mare pentru Webhelp în 2015 – grupului li s-au alăturat peste 2.000 de colegi noi. Astfel, portofoliul companiei – momentan pe locul 3 în Europa în rândul companiilor ce oferă servicii de outsourcing – a ajuns la 58 de centre în întreaga lume și peste 27.000 de angajați.

Cum va ajunge Webhelp numărul 1 în Europa

Ce se va întâmpla cu Webhelp în 2015?

 

Cât despre cele două companii cumpărate de Webhelp, este vorba despre Walter Services, care are 9 centre în Germania, și alte 5 în Elveția, Polonia, România și Austria. A doua compania este societatea italiană OnLine, specializată pe servicii IT și ai căror clienți sunt prestigioșii HP, Microsoft și Cisco.

Iar veștile nu se opresc aici! Webhelp va anunța, în curând, alte noi achiziții!

Olivier Duha a declarat în ediția de astăzi a publicației online LeFigaro.fr faptul că “săptămâna viitoare, Webhelp va anunța alte noi achiziții importante”.