Grupul Webhelp în România

Webhelp Romania este membra al Webhelp Grup, lider european în domeniul externalizării serviciilor de relații cu clienții si BPO, ce deruleaza activitati in 26 de tari, cu 91 de centre operationale si peste 35 000 de angajati.

De 16 ani in Romania, Webhelp este primul angajator francofon din tara noastra, cu peste 2000 de angajați ce își desfășoară activitatea în 6 sedii: 3 în București si cate unul la Ploiești, Galați și Iași.

Relatia cu clientii Webhelp se realizeaza multicanal (telefon, e-mail, chat si social media) si multilingv, in functie de nevoile acestora.

Cariera este o adevărată posibilitatea în cadrul Webhelp România, întrucât ne mândrim cu [Iulia Becheanu] 90% promovare internă și multe oportunități de avansare.

Webhelp a fost clasificată prima în topul celor 500 cele mai în creștere companii din Europa de către BusinessWeek. Politica de resurse umane a companiei este să formeze, motiveze și să conducă colaboratorii pentru a realiza cele mai înalte nivele de performanță și calitate în serviciile prestate clienților.

Pentru mai multe informații, accesează site-ul Webhelp România, job.webhelp.ro