Netino by Webhelp a devenit unul dintre partenerii oficiali ai Facebook

Instrumentul Moderatus, dezvoltat de Netino by Webhelp, a primit recunoașterea oficială din partea rețelei de socializare Facebook, primind titlul de „Facebook Marketing Partners”, prin care a devenit unul dintre partenerii oficiali ai rețelei de socializare pe partea de marketing.

Aceasta este o recunoaștere importantă a meritelor echipei de IT a Netino. Asta deoarece Facebook oferă recunoașterea respecitvă doar celor mai inovatoare companii în una dintre șapte categorii. În cazul Netino, este vorba de categoria „Managementul Comunității”, alături de instrumente precum Sprinkler, Hootsuite, Brandwatch sau Linkfluence.

Fiecare dintre aceste instrumente are punctele sale forte. Iar Moderatus se pare că este singurul instrument care dispune de funcționalități suficient de avansate pentru a modera conținutul.

Așadar, Netino by Webhelp este una dintre puținele companii europene care au câștigat această recunoaștere din partea Facebook. Este o onoare pentru specialiștii Netino, care se simt încurajați să continue să se dezvolte, pentru a oferi servicii din ce în ce mai bune.