Top 14 cuvinte care să te descrie în CV

cv Top 14 cuvinte care să te descrie în CVPersoanele care lucrează în domeniul recrutărilor observă cât de mult un CV își reprezintă autorul. O persoană cu experiență în Resurse Umane observă cu ușurință prin simpla lectură a CV-ului clișeele, lipsurile, limitările, la fel de bine cum observă și potențialul, valoarea și implicarea.

Ce spun aceste persoane este că CV-ul tău poate fi net mai bun dacă îi acorzi ceva mai mult timp decât îi acordai până acum. Chiar dacă îți va lua mai mult timp să pregătești CV-uri personalizate pentru fiecare job la care aplici, reprezentantul companiei care îți va analiza CV-ul va observa diferența și, automat, șansele tale de angajare la acel job vor crește pe măsură.

Așadar, dacă vrei să te angajezi la un job mai bun sau dacă îți dorești să promovezi în cadrul aceleiași companii participând la un proces de selecție, poți lua în considerare să-i dai CV-ului tău o notă mai proaspătă și mai naturală. Și poți face foarte ușor acest lucru, deosebindu-te din mulțime, dacă utilizezi cel puțin unul dintre următoarele cuvinte pozitive pe care să le asociezi cu descrierea ta:

1. Abilitate
2. Creativ
3. Energic
4. Experiență
5. Flexibil
6. Implicat
7. Sincer
8. Inovativ
9. Motivat
10. Organizat
11. Simțul umorului
12. Am supervizat
13. Am coordonat
14. Am realizat

CV-ul are rolul de a „vinde” o întâlnire, care este interviul de angajare. Și, cu cât prezentarea ta sugerează mai mult o persoană activă, energică, capabilă să îndeplinească sarcini dificile, care vine cu soluții creative și are experiență în coordonarea echipelor, cu atât șansele tale de a fi chemat la interviu sunt mai mari.


Îți mai recomand și:

De ce nu trebuie să exagerezi în CV

Detaliile care deosebesc un CV bun de unul obișnuit

 

Când comit candidații greșeli grave în CV și cum să le eviți


Folosește aceste cuvinte în CV și în scrisoarea de intenție și adaugă la această listă și propriile tale idei care te ajută să te poziționezi așa cum îți dorești în fața potențialului angajator.

Iar dacă vrei să vezi oferta completă de joburi la Webhelp România nu trebuie decât să dai un click pe imaginea de mai jos:

impreuna construim cariere