Webhelp deschide un nou birou în Suedia

Grupul Webhelp creează 60 de noi locuri de muncă prin deschiderea unui nou birou în localitatea suedeză Norrköping.

Acest oraș a fost selectat după ce Webhelp Nordic a studiat câteva regiuni potrivite pentru desfășurarea activității noului birou. Localitatea Norrköping a fost aleasă în principal datorită oportunităților de dezvoltare pe care le oferă proximitatea universităților locale, precum și datorită poziției centrale a orașului, ceea ce le asigură clienților Webhelp un acces ușor la afacere.

 

terje andreassen webhelp nordicTerje Andreassen, directorul executiv al Webhelp Nordic, a declarat: “Sunt entuziasmat cu ocazia deschiderii unui nou birou al Webhelp Nordic aici, în Norrköping. Am ales Norrköping datorită poziției sale centrale, a oportunităților bune de comunicare și a apropierii de universități și facultăți, pentru cooperarea în dezvoltarea tehnologiei“.

Aștept cu nerăbdare să-i primim pe noii angajați la noul nostru birou din Norrköping și în familia Webhelp, care numără deja aproximativ 1.800 de angajați în țările nordice și baltice”, a mai spus Terje Andreassen.

 

La rândul său, Pontus Lindblom, directorul de afaceri al municipalității din Norrköping, a declarat: „Întâmpinăm cu mare mândrie Webhelp Nordic în Norrköping. După ce acum ceva timp am semnat un contract cu Webhelp Nordic la Oficiul de Afaceri al Municipalității Norrköping, suntem foarte mulțumiți că acesta a devenit realitate. Webhelp Nordic este un jucător nou care răspândește oportunități de afaceri și de dezvoltare în orașul nostru și în întreaga regiune.

Procesul de recrutare a demarat deja. Noul birou, situat în centrul orașului, va fi deschis în luna iunie, după finalizarea lucrărilor de renovare.

Webhelp Nordic este în căutare de persoane sociale, orientate către servicii și cărora le place să relaționeze cu clienții. Alte abilități vizate sunt înțelegerea nevoilor clienților și dorința de învățare.