Webhelp, printre cele mai bune companii în care să lucrezi în 2015. AFLĂ de ce

Marile companii știu că trebuie să se transforme pentru a se adapta schimbărilor economice și de tehnologie. Astfel Grupul Webhelp a fost nominalizat pentru premiul inițiativei în Resurse Umane 2015, alături de Banque Postale, Claas Tractor și Ricoh France. Cu această nominalizare, Grupului Webhelp i se confirmă statului unuia dintre cei mai buni angajatori, datorită preocupării față de îmbunătățirea constantă a mediului de lucru.

Ce se va întâmpla cu Webhelp în 2015?

Webhelp Romania, printre companiile din Europa cu cea mai rapidă creștere

Cele patru companii nominalizate vor afla decizia pe 15 iunie. Evenimentul va avea loc la Paris. Publicația “Le Figaro” scrie într-un articol recent faptul că practicile în gestionarea Resurselor Umane aplicate de Grupul Webhelp, cât și de ceilalți nominalizați, sunt un exemplu de urmat și ar trebui implementate în toate companiile.

Nominalizările au venit ca urmare a deciziei celor 13 directori și experți în Resurse Umane membri ai juriului competiției inițiativa RH 2015, organizată de Cadremploi și Hudson, în parteneriat cu “Le Figaro Économie” și “BFM Business”.

Tripla recertificare NF/ISO/LRS a grupului Webhelp a fost reînnoită

Webhelp România, încă o dată alături de Ateliere Fără Frontiere, în sprijinul persoanelor aflate în mare dificultate

Au fost analizate peste 30 de companii și s-au ales doar patru care merită premiul. La Webhelp, ca și in celelalte trei companii propuse pentru premiul inițiativei RH 2015, se acordă o atenție foarte mare angajaților, iar programele puse la dispoziția acestora încurajează dezvoltarea lor profesională.

webhelp le figaro prix initiative rh 2015

În România, Webhelp este primul angajator în rândul francofonilor, iar marea echipa de peste 1.800 de angajați este în continuă dezvoltare. Recrutările continuă datorită noilor clienți ce apelează la serviciile Webhelp. Poți afla mai multe despre job-urile disponibile la Webhelp România de pe site-ul de recrutare al companiei, job.webhelp.ro

Chiar în acest moment, Webhelp România are job-uri disponibile pentru cele patru sedii ale sale, două în Bucuresti și câte unul în Galați și Ploiești.