Webhelp România, încă o dată alături de Ateliere Fără Frontiere, în sprijinul persoanelor aflate în mare dificultate

Webhelp România, partener oficial al proiectului Ateliere Fără Frontiere, a participat la evenimentul aniversar care a marcat 6 ani de la fondarea asociației. Ateliere Fără Frontiere are ca scop inserția socio-profesională și civică a persoanelor aflate în mare dificultate.

Participarea Webhelp România s-a realizat în cadrul proiectului We Care By Webhelp, dedicat salariaților companiei, prin care Webhelp se implică și organizează evenimente în scopul prevenției și promovării sănătății, sprijinirii educației și awareness-ului asupra importanței reciclării și protecției mediului,

În ultimii ani, Webhelp România a sprijinit Asociația Ateliere Fără Frontiere, încă de la început, oferind suport financiar, donând calculatoare și participând la diverse conferințe și evenimente, în calitate de parteneri oficiali.

Webhelp Romania, printre companiile din Europa cu cea mai rapidă creștere

Pe 15 mai, Webhelp România a fost încă o dată alături de Ateliere Fără Frontiere, la aniversarea a 6 ani de la înființarea inițiativei. Astfel, o echipă formată din patru angajați ai Webhelp România, au lucrat câteva ore la posturile angajaților în inserție și au urmărit activitatea celor care beneficiază de programul Ateliere Fără Frontiere. După aceea, au descoperit ce înseamnă reciclarea creativă.

Jobul de Aur la Webhelp Romania. Hai si tu in echipa de aur! | VIDEO

Din echipa Webhelp România care a participat la eveniment s-a aflat și Laura Vlaicu (foto). Ea a contribuit la realizarea unei componente dintr-un puzzle care să reproducă ideea de consum. Imaginația fiecăruia a fost pusă la lucru, pentru că nu s-a lucrat cu piese obișnuite de puzzle, ci cu piese electronice reciclate. Iată rezultatul:
webhelp romania ateliere fra frontiere laura

ateliere
Ulterior, echipa Webhelp România, cât și celelalte echipe care au reprezentat companii ce susțin Ateliere Fără Frontiere, au aflat despre maniera de dezasamblare a unui calculator și despre modul de recilare și depozitare a pieselor care pot fi salvate dintr-un astfel de echipament. În final, în etapa REMESH, o marcă prin care se vând produse realizate din material reciclate, Laura a lucrat la un buzunar care, ulterior, a fost atașat unei genți.

“Mi-a făcut plăcere să particip și am apreciat foarte mult ideea de a utiliza materiale reciclate pentru a realiza bunuri de consum. Prin acest mod, putem proteja mai mult natura. O altă satisfacție a venit de la împlinirea oamenilor care erau angajați Ateliere Fără Frontiere. Se citea pe chipul lor recunoașterea față de șansa primită.”

Participarea Webhelp România la evenimentul organizat de Ateliere Fără Frontiere a avut loc la doar câteva zile de la o alta inițiativă pe care Webhelp România o susține din acest an, “Plantam Fapte Bune”

Webhelp România s-a alăturat inițiativei “Plantăm fapte bune”. Uite ce a declarat unul dintre voluntarii Webhelp