Webhelp Romania, printre companiile din Europa cu cea mai rapidă creștere

Webhelp Romania a fost inclusă în celebrul top al revistei “Inc.”, fiind desemnată una dintre companiile din Europa cu cea mai rapidă creștere. Topul a ajuns la cea de-a 34-a ediție, iar pentru Webhelp România este pentru prima oară când este inclusă în acest clasament.

Acesta este unul dintre topurile de referință, întrucât cei de la “Inc.” analizează evoluția companiilor în ultimii trei ani, astfel că, în clasament intră doar cei care au o creștere continuă și puternică.

Astfel, în topul “2015 Inc. 5000 Europe” publicat zilele trecute de “Inc.”, Webhelp România apare alături de companii prestigioase, care se bucură de creștere și ale căror strategii de dezvoltare au dat rezultate în ultimii trei ani.

Eric Schurenbert, președintele și editorul-șef al revistei “Inc.”, a precizat, într-o scrisoare adresată Webhelp România, faptul că, din acest moment, compania face parte din clubul de elită al celor mai performante companii din Europa. Webhelp România se plasează pe locul 4.095 al clasamentului.

Webhelp a fost clasificata prima in topul celor 500 cele mai in crestere companii din Europa de catre BusinessWeek.

Meritul este al întregii echipe de la Webhelp România!

webhelp inc 5000