Ziua de Recrutare Online la Webhelp România

Peste 300 de tineri au un job asigurat la Webhelp, primul angajator din România în rândul francofonilor.

„Ziua de Recrutare Online” se va organiza pe pagina de Facebook a companiei și sunt puse la dispoziție 300 de job-uri. Întreaga echipă de recrutare a companiei va fi disponibilă, pe 3 martie, pentru a răspunde tuturor întrebărilor candidaților, va analiza CV-uri și va oferi cele mai bune recomandări, astfel încât șansele de angajare să fie maxime.

Webhelp România, care, în prezent, are peste 1.600 de angajați în cele patru sedii (două în București și câte unul în Galați și Ploiești) intenționează să formeze o echipă de 2.000 de angajați până la finalul acestui an.

Compania a ales să organizeze acest eveniment pe Facebook întrucât se bucură de o comunitate puternică și dinamică, depășind peste 9.000 de prieteni.

„În 2015 vrem să ajungem la 2015 angajați. Am adăugat clienți noi în portofoliul companiei și suntem pregătiți să ne dezvoltăm echipa. Căutăm soluții pentru a fi cât mai accesibili candidaților. Și, pentru că majoritatea angajaților noștri sunt tineri, știm cât este de important să fim aproape de de aceștia și să găsim o formă de dialog mai puțin solicitantă. Iar rețeaua de socializare Facebook asigura cadrul ideal. La acest eveniment online, care se va desfășura pe chat-ul paginii noastre – https://www.facebook.com/webhelp.ro – se pot adresa întrebări, se pot trimite CV-uri, iar echipa noastră este pregătită să ofere răspunsuri în timp real și sfaturi extrem de utile care să ajute la angajare. Pentru potențialul candidat, Ziua de Recrutare Online pe Facebook este cea mai relaxantă întâlnire cu angajatorul”, a precizat Mihaela Rusu, director general al Webhelp România.

Webhelp România pune la dispoziție job-uri atât pe proiecte de voce (call-center), cât și backoffice (BPO). Noii angajați beneficiază de training-uri specializare, iar echipa are la dispoziție un program complex de formare continuă.

De anul trecut, angajații beneficiază de reduceri la mai mulți furnizori și producători, prin cardul Webhelp People. Iar din toamnă, Webhelp România a lansat o colaborare cu Institutul Francez prin intemediul căreia asigură formare în limba franceză pentru candidații care au venit la interviu, au susținut testul de limba franceză, dar nu au luat „nota de trecere”. Astfel, gratuit, aceste persoane se pot înscrie la un curs intensiv de limba franceză, iar după aceea se pot alătura echipei Webhelp România.